Uitwerkservice is een totaaloplossing voor bedrijven. We bieden een dienstverlening aan die bestaat uit de transcriptie, het redigeren en het uitwerken van complete stukken. Hierbij kunt u denken  aan voorstellen, aanbestedingen en dergelijke.

Wanneer kan Uitwerkservice iets voor u betekenen?

Bij ons kunt u terecht voor het snel en vakkundig laten uitwerken van uw digitale dictaten door een van onze professionele, gespecialiseerde secretaresses. Zo werkt ons transcriptiebureau juridische stukken, rapporten, vergaderingen, interviews, gespreksverslagen, notulen, brieven, coachingsverslagen, diagnoses, functioneringsgesprekken, correspondentie etc. uit zoals u dat wenst.

Het digitaal aanleveren van de bestanden kan in diverse bestandsformaten. Uitwerkservice beschikt over de juiste apparatuur en software om de diverse soorten dictaten uit te kunnen werken. Wist u dat het ook mogelijk is om dictaten in te spreken met behulp van uw iPhone? Heel gemakkelijk!

Duitse of Engelse teksten

Wilt u Duitse of Engelse teksten uit laten werken en/of vertalen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ondanks het feit dat Uitwerkservice landelijk en op afstand werkt willen wij allesbehalve een afstandelijke werkrelatie met u. Neemt u daarom gerust contact met ons op voor een persoonlijke toelichting.

Hoe werkt ons transcriptiebureau?

  • U neemt contact op met transcriptiebureau Uitwerkservice en wij adviseren u over de aanlevering van de bestanden. Daarnaast geven wij u een indicatie over de prijs.
  • U maakt een dictaat of ander document en zend deze naar ons toe. Dit kan via email, WeTransfer, Bighand of andere nader af te spreken systeem.
  • U krijgt van ons de bevestiging dat wij uw dictaat of document hebben ontvangen.
  • Een van de medewerkers van Uitwerkservice gaat aan de slag met het transcriberen, redigeren of uitwerken van het document.
  • U ontvangt de uitwerking als MS-Wordbestand. Een geredigeerd bestand krijgt u daarentegen in autocorrectie aangeleverd.
  • Na afloop ontvangt u een duidelijk gespecificeerde factuur van de (diverse) dictaten of geredigeerde- of uitgewerkte stukken.
  • Spoedopdrachten zijn in overleg mogelijk. Neem hierover contact met ons op.