Uitwerkservice is een transcriptiebureau met een totaaloplossing voor bedrijven. Wij zorgen voor de transcriptie, het redigeren en opstellen van uw documenten. In welke branche u ook werkzaam bent u kunt met elk soort dictaat, te redigeren stuk of uit te werken document bij ons terecht.

Transcriptie

Vele documenten kunnen bij ons uitgewerkt worden. Denk hierbij aan een interview, vergadering of verslag. Deze transcriptie kan op diverse manieren gedaan worden bij transcriptiebureau Uitwerkservice. De drie standaard manieren die wij hanteren zijn: globale, letterlijke en woordelijke transcriptie.

Redigeren

Het redigeren van teksten houdt in dat de teksten op orde worden gemaakt. Bij redigeren houdt uitwerkservice rekening met de spelling en grammatica van uw teksten. Daarnaast zorgt men dat de teksten geschikt zijn voor het medium waarin ze worden geplaatst.

Opstellen

Onder ‘opstellen’ van (web)teksten verstaat Uitwerkservice: het in zijn totaal schrijven van teksten. De kosten voor het opstellen van de tekst, hangen samen met de hoeveelheid pagina’s.

Vraag een offerte aan voor de transcriptie, het redigeren of opstellen van documenten.